Arrangementer

Neste arrangement

10.juni 2024
Sommerkonsert

Vi i Prima Damekor har gleden av å invitere deg til vår sommerkonsert den 10. juni i aulaen på Tindlund skole i Sarpsborg. 
  • Dato: Mandag 10.juni 
  • Tidspunkt: kl. 18.30
  • Sted: Aula, Tindlund skole
  • Gratis inngang

Bli med på en konsert fylt med vakker sang og herlig sommerstemning. Konserten er helt gratis, så ta med venner og familie og nyt en musikalsk mandag ettermiddag sammen med oss.

 

I tillegg til skjønn musikk vil det være salg av kaffe, kaker og lodd. Hva er vel bedre enn å nyte deilige hjemmelagde kaker og en kopp kaffe mens du lytter til vår konsert? 

 

Vi ser frem til en stemningsfull og hyggelig kveld, og håper å se deg der!

Tidligere arrangementer

17.mars 2024
Solidaritetskonsert

Tune kirke inviterer til Solidaritetskonsert

  • Dato: Søndag 17.mars
  • Tidspunkt: kl. 19.00-20.30
  • Sted: Tune kirke, Tuneveien 43, 1710 Sarpsborg
  • Gratis inngang
  • Les mer om konserten og de medvirkende aktørene her
Bli med oss på en veldedighetskonsert til støtte for Kirkens Nødhjelps fasteaksjon! Ta turen til Tune kirke søndag 17. mars og nyt salg av deilige kaker og varm kaffe fra kl. 18:00.
 
Prima Damekor er en av flere aktører under denne konserten, hvor vi vil fremføre «All Things Bright and Beautiful» og den kjente kjenningsmelodien til TV-serien Outlander «Skye Boat Song».
 
Det oppfordres til å gi en gave til Kirkens Nødhjelp under konserten for å støtte deres viktige arbeid.

14. desember 2023
Julekonsert i Metodistkirken

Den 14. desember inviterte vi til julekonsert i den stemningsfulle Metodistkirken i Sarpsborg, hvor vi kunne by på en blanding av høytidelige og livlige julesanger.

Sterke solister bidro med gripende og vakre tolkninger av utvalgte sanger, Mats André Soli på flygelet tilførte konserten mangfoldighet og dybde og vår dirigent Marie Håkensen ledet konserten på strålende vis, både som konferansier og dirigent.

Vi vil rette en varm takk til hver og en som kom og delte denne spesielle kvelden med oss. Dere gjorde denne konserten til noe helt magisk, og vi ser allerede frem til neste gang vi kan samles for å dele musikk, glede og fellesskap sammen.

 
Les vår omtale fra Sarpsborg Musikkråd her.

16. september 2023
Gratis festival på torget

12. juni 2023
Sommerkonsert på Tindlund skole