Arrangementer

Musikalske høydepunkter og opptredener!

Her finner du en minnerik reise gjennom Prima Damekors musikalske eventyr. Vi har delt gleden av musikk med vårt kjære publikum gjennom årene, og denne siden gir deg en innsikt i våre tidligere og kommende arrangementer, eventer og andre hendelser.

Neste arrangement

17.mars 2024
Solidaritetskonsert

Tune kirke inviterer til Solidaritetskonsert

  • Dato: Søndag 17.mars
  • Tidspunkt: kl. 19.00-20.30
  • Sted: Tune kirke, Tuneveien 43, 1710 Sarpsborg
  • Gratis inngang
  • Les mer om konserten og de medvirkende aktørene her
Bli med oss på en veldedighetskonsert til støtte for Kirkens Nødhjelps fasteaksjon! Ta turen til Tune kirke søndag 17. mars og nyt salg av deilige kaker og varm kaffe fra kl. 18:00.
 
Prima Damekor er en av flere aktører under denne konserten, hvor vi vil fremføre «All Things Bright and Beautiful» og den kjente kjenningsmelodien til TV-serien Outlander «Skye Boat Song».
 
Det oppfordres til å gi en gave til Kirkens Nødhjelp under konserten for å støtte deres viktige arbeid.

Tidligere arrangementer

14. desember 2023
Julekonsert i Metodistkirken

Den 14. desember inviterte vi til julekonsert i den stemningsfulle Metodistkirken i Sarpsborg, hvor vi kunne by på en blanding av høytidelige og livlige julesanger.

Sterke solister bidro med gripende og vakre tolkninger av utvalgte sanger, Mats André Soli på flygelet tilførte konserten mangfoldighet og dybde og vår dirigent Marie Håkensen ledet konserten på strålende vis, både som konferansier og dirigent.

Vi vil rette en varm takk til hver og en som kom og delte denne spesielle kvelden med oss. Dere gjorde denne konserten til noe helt magisk, og vi ser allerede frem til neste gang vi kan samles for å dele musikk, glede og fellesskap sammen.

Les vår omtale fra Sarpsborg Musikkråd her.

16. september 2023
Gratis festival på torget

Innhold kommer.

12. juni 2023
Sommerkonsert på Tindlund skole

Innhold kommer.