Om oss

Prima Damekor er et fantastisk fellesskap av dedikerte damer som elsker å synge.

Vi er 30 sangglade damer i alderen 30-70år som øver hver mandag på Tindlund skole. Vi er en livlig gjeng med et variert repertoar som fenger de fleste og vi har en fantastisk dyktig dirigent, Marie Håkensen.

Prima synger både klassisk og moderne, viser/populærmusikk- og er åpne for det meste. Vi er et gla’kor og har det mye moro sammen på øvelsene. Vi pleier å ha en årlig vinter-/julekonsert – er med på Østfold sangstevne i mai og vi synger på gudstjenester eller andre arrangementer når vi får forespørsel om det.

IMG_8483

Marie Håkensen

Dirigent

Vi er stolte av å ha Marie Håkensen som vår dirigent. Med en imponerende musikalsk karriere og lang erfaring i bransjen, har Marie ledet Prima Damekor siden 1. januar 2023 med en unik og engasjerende tilnærming til dirigering. 

Hennes dyktighet og dedikasjon har allerede satt sitt preg på våre musikalske utforskninger. Hun bringer med seg en energi og entusiasme som motiverer oss til å nå nye høyder i musikken vi skaper sammen.

Primadamene

1. sopran
2. sopran
1. alt
2. alt
Medlemsliste oppdatert 1. februar 2024
Jeg begynte å synge i koret i januar 2019! Jeg er veldig glad i å synge, og det å kunne synge i Prima damekor med så mange hyggelige og omsorgsfulle medlemmer er veldig fint for meg🎶🥰 Jeg er nok mest glad i «Har du fyr», for det var den første sangen jeg lærte i koret😘
Turid
1.alt
Jeg begynte i koret i februar-2020, og siden det var litt tynt i rekkene i 1. sopran, havnet jeg der. Har jo vært en del Corona-nedstengt siden jeg startet, men har fra første stund trivdes veldig godt i koret. Sang i kor i barne- og ungdomsåra. Og har egentlig savnet det i mange år. Når Gry en dag drev promotering for koret, var det gjort. Det gir veldig glede og man får god energi av å synge sammen med sååå koselige «damer». Og se at øving og terping gjør at vi får til et bra resultat sammen. På favorittsang må jeg nok si : « Riv i hjertet»
Wenche
1.sopran
Vært med fra starten 6 september 2010. Synger 2 sopran, Liker å synge , lærer mye og blir bedre sanger. Veldig sosialt, og treffer mange fine korister. Og mange fine opplevelser med turer og opptreden. Favorittsang, Har ingen spesiell favoritt men vi har et flott reportoar, både engelske og norske. Alt fra Fix you til Har du fyr .
Marit
2.sopran
Jeg synger 2alt i Prima. Jeg startet i 2011🌸 Det å synge i kor gir meg en god fellesskapsfølelse, energi og glede. Nå for tiden er min favorittsang å synge «fix you m/ Coldplay.
Yvonne
2.alt
Jeg begynte i koret i 2018. Synger i 1 sopran. Har alltid likt og synge, vært i kor 15 år tidligere. Blir glad av og synge og ser frem til hver eneste øvelse å samholdet vi har alle sammen. Selv om det er julesang er favoritten i desembertid. Og Fix you,Har du fyr😊🎶
Linda
1.sopran
Jeg synger 2. alt. Jeg ble medlem rett før jul i oppstartsåret 2010. Jeg er veldig glad i sang og musikk. Hører mye musikk i løpet av en dag. Jeg liker oppriktig å være i et kor, dele musikkgleden med andre, høre samspillet og delta i utviklingen av god lyd. Jeg blir god og avslappet av å synge, blir i godt humør selv om det kan være en tung dag. Det gir glede å synge. Dessuten har jeg opplevd å få nære, gode venner gjennom korsangen. Vi er en spenstig gjeng som koser oss sammen og har det inderlig gøy på fest sammen. Prima gir seg sist på fest! Favorittsang : Aint no mountain high, hvis jeg må velge en av sangene vi i koret har på repertoaret.
Anne Gro
2.sopran
Jeg synger 1. sopran. Har vært medlem i ca 2 år. Ble 'lurt' med av Wenche, og har ikke angret. Det er bra å fylle livet med glede og positivitet - noe som kor-sang gjør. Jeg foretrekker (pr nå) visesang og pop-låter og av sangene vi synger er nok favorittene Riv I hjertet og Fix You.
Lise Lotte
1.sopran